Úvod Zdravie a rodina Porazte predvianočnú únavu s horčíkom!

Porazte predvianočnú únavu s horčíkom!

539
0
ZDIEĽAŤ
Porazte predvianočnú únavu s horčíkom!

Máte už celého predvianočného zhonu plné zuby, začínate pociťovať nadmernú únavu a chcete sa dať konečne dokopy, aby ste si mohli užívať pekné chvíľky s rodinou a priateľmi? Náš tip je jednoznačný – doplňte horčík!

Pochopiť fungovanie ľudského tela vie byť niekedy poriadne náročné. Najmä, keď si chcete vysvetliť, prečo sa dejú niektoré veci. Napríklad, predvianočná únava. Zažívame ju asi všetci, pričom príčiny tohto javu sú častokrát pomerne pochopiteľné – zhon v práci, príprava všetkých vecí na sviatky a podobne. Keď si však všímate, že predvianočná únava trvá už akosi dlho a nemizne ani po poriadnom spánku, problém bude pravdepodobne niekde inde. Konkrétne, v nedostatku určitých látok, ktoré telo potrebuje pre svoje správne fungovanie. Na mysli máme najmä potrebné vitamíny a minerály, ktorých príjem dodržiava len málokto. Možno by ste to nepovedali, no aj za únavu môže nedostatok minerálov, a to najmä horčíka. Ako je to možné?

Ovládač na nervovú sústavu

Všetky naše psychické stavy má na starosti nervová sústava. Tá je veľmi rozsiahla a komplexná. O jej riadenie sa stará mnoho riadiacich mechanizmov, pričom všetky z nich potrebujú na svoje správne fungovanie jeden základný minerál – horčík. Prijímať horčík z bežnej stravy vie byť celkom komplikované, našťastie, je tu jednoduchšie riešenie – doplnok stravy Horčík + B6. Ako už napovedá názov, jeho obsahom nie je len čistý horčík, ale aj vitamín B6.

Prijatý horčík sa postará o stabilizáciu fungovania nervovej sústavy, vďaka čomu sa začnete cítiť oveľa lepšie, uvoľnenejšie a nebudete pociťovať konštantnú únavu. Horčík vytvára spolu s vitamínom B6 veľmi silnú kombináciu, ktorá naviac podporuje činnosť svalov, pôsobí pozitívne na imunitný systém a ďalšie riadiace mechanizmy v našom tele. Stačí skutočne tak málo, aby ste sa cítili skvele. Prípravok Horčík + B6 zoženiete v e-shope Greenlike.sk. A predvianočná únava je preč!