Úvod Zaujímavosti Zlatá horúčka v Čechách! Ako zabezpečiť svoju rodinu pomocou zlata?

Zlatá horúčka v Čechách! Ako zabezpečiť svoju rodinu pomocou zlata?

478
0
ZDIEĽAŤ

Finančné zabezpečenie rodiny nie je ľahké, najmä v časoch, kedy ekonomika neustále kolíše a vy neviete, čo od nej máte očakávať. Najlepším spôsobom, ako svoje peniaze zhodnotiť a ochrániť, je investovať ich!

Keď sa povie investovanie, mnohí sa ihneď zľaknú, keďže tento pojem v nich evokuje niečo komplikované. V skutočnosti je však investovanie skutočne jednoduché, stačí len vedieť, do čoho investovať a kedy je ten správny čas na investíciu. Aktuálne je to práve zlato, ktorého hodnota v poslednom čase rapídne stúpa. Investícia do zlata sa tak skutočne oplatí, keďže peniaze takýmto spôsobom nielenže ochránite pred pohybmi ekonomiky, ale naviac na tejto investícii môžete aj slušne zarobiť. Ak si porovnáte cenu zlata spred desiatich rokov s aktuálnou cenou, zistíte, že cena zlata stúpla takmer dvojnásobne. Totiž, kým v roku 2010 stál 1 kg zlata približne 29 000 eur, v dnešnej dobe má cenu až 55 000 eur, jedna zlatá unca má nevídane vysokú hodnotu, až 1945 eur.

Zlatá horúčka je v Čechách až tak výrazná, že dokonca aj Česká národná banka, ktorá je obvykle v investovaní do zlata zdržanlivá, vo veľkom zlato nakupujte. Toto sú neklamné znaky, že zlato by ste mali začať nakupovať aj vy, pokiaľ chcete svoje peniaze investovať tým najvýhodnejším spôsobom.

Na kvalite záleží!

Pri nákupe investičného zlata si dávajte veľký pozor, aby sa jednalo o čisté 24 karátové zlato, ideálne od známych svetových producentov. Jedine takéto zlato má na trhu skutočne cenu a poslúži ako dobré zhodnotenie peňazí. Akékoľvek lacnejšie verzie neodporúčame, môžete pri nich svoje peniaze skôr stratiť.

Ak sa rozhodnete pre kúpu investičného zlata, odporúčame bratislavskú predajňu na Dunajskej ulici č. 68. Mincovňa tu predáva švajčiarske zlaté zliatky, ktoré sú ideálne na investovanie do zlata. Tak čo, idete do toho?