Úvod Zdravie a rodina Plastická operácia prsníkov – ako vyzerá jej priebeh?

Plastická operácia prsníkov – ako vyzerá jej priebeh?

475
0
ZDIEĽAŤ

Väčšina žien o tom sníva celý život a niektoré ženy o tom nechcú ani počuť. Plastická operácia pŕs a ich zväčšenie. Niektorí muži to od svojich partneriek doslova vyžadujú, avšak rozhodnutie je na vás. Je to však v skutočnosti tak výhodné, že sa do toho oplatí investovať?

Plastická operácia prsníkov je pre každú ženu veľmi dôležitým rozhodnutím v živote. Každá žena si musí povedať svoje pre a proti a následne sa tak správne rozhodnúť. Ak sa však nakoniec rozhodnete podstúpiť túto operáciu, skutočne sa nemáte čoho obávať. Budete pod rukami tých najlepších odborníkov, ktorí urobia všetko preto, aby dosiahli ten najkvalitnejší výsledok pre vás. Ako to však v skutočnosti prebieha?

Na vybranej klinike vám urobia všetky predoperačné vyšetrenia, aby sa zaistilo to, že ste v dobrom zdravotnom stave. To, aby ste boli v dobrom zdravotnom stave je dôležité najmä vzhľadom k tomu, že augmentácia prsníkov prebieha v celkovej anestézii. Pred celým zákrokom vám plastický chirurg vysvetlí priebeh operácie, tak, aby ste sa nemuseli ničoho obávať. Následne lekár vykoná rez v okolí prsníkov. Každý rez je vykonávaný skutočne starostlivo, a tak vám po zákroku ostane jazva, ktorá bude minimálne nápadná.

Rekonvalescencia a jej priebeh

Augmentácia prsníkov trvá v priemere dve hodiny. Pacientka je najbližšie tri až štyri hodiny na klinike, až potom odchádza domov. V priebehu zväčšenia pŕs plastický chirurg zafixuje pacientke prsia špeciálnou podprsenkou, ktorú pacientka nosí po dobu 4 – 8 týždňov, a to aj počas noci. Následne vás čakajú špeciálne kontroly u lekára, komplikácie sú veľmi zriedkavé, a tak sa nemáte čoho obávať.

Tak neváhajte a vyskúšajte niečo nové a zaujímavé. Je to síce finančne nákladnejší zákrok, o to viac však stojí za to. Potešíte tak nie len seba, svoje telo, ale taktiež aj vášho partnera!