Úvod Zaujímavosti Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

321
0
ZDIEĽAŤ
Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

Čaj chutí výborne nielen s citrónom, ale aj s pomarančom alebo šťavnatým grepom! Objavte citrusové varianty čajov od TEEKANNE obohatené o príjemný ovocný nádych. Stojí zato ochutnať čierny pomarančový čaj Earl Grey Orange či zelený Green Tea Orange, a ak vás lákajú neobyčajné spojenia, potom musíte vyskúšať zelený čaj s výraznou chuťou grepu Green Tea Grapefruit.

Plná chuť vybraných čajových lístkov je vynikajúca sama o sebe, napriek tomu jej svieži pomaranč a grep vie dodať úžasný rozmer. Ak si s obľubou doprajete zelený čaj, nebojte sa vydať za šťavnatými chuťovými zážitkami, ktoré prináša Green Tea Grapefruit a Green Tea Orange od TEEKANNE. Nezameniteľný grapefruit sa príjemne snúbi s jemnosťou zeleného čaju a jeho sladko kyslá horkosť vás vždy dokonale osvieži. Pomaranč a jeho výrazne sladká aróma zase zelený čaj nádherne prevonia a dodá vám radosť v každom dúšku.

Pomaranč sa perfektne hodí aj do čierneho čaju, najlepšie do jeho lahodnej varianty s bergamotom. Túto osvedčenú receptúru, údajne vytvorenú britským lordom Charlesom Greyom, preto TEEKANNE obohatilo o pomarančovú zložku a výsledkom je príjemná súhra vôní v čaji Earl Grey Orange. Pripravte si svoju citrusový šálku čaju a osviežte sa s TEEKANNE presne podľa svojho gusta!