Úvod Zaujímavosti Na čo všetko myslieť pri výbere svadobných šiat?

Na čo všetko myslieť pri výbere svadobných šiat?

297
0
ZDIEĽAŤ
Chcete si svadobné šaty kúpiť alebo vám vyhovujú aj požičané? Samozrejme všetko má svoje pre a proti a záleží na tom, čo je dôležité pre vás
Chcete si svadobné šaty kúpiť alebo vám vyhovujú aj požičané? Samozrejme všetko má svoje pre a proti a záleží na tom, čo je dôležité pre vás

A je to tu. Požiadal vás o ruku. Bude svadba! Nadšenie strieda stres a úzkosť z toho, čo všetko pripraviť, aby bol váš deň, presne tak dokonalý, ako ste si vždy predstavovali…Od šiat, topánok, dekorácie, svadobného menu, hudby, programu. Dnes sa budeme venovať tomu, čo je pre mnoho žien najdôležitejšie – šatám. Na čo všetko myslieť pri ich výbere?

Kúpiť či požičať? To je otázka!

Jedna z najdôležitejších otázok, ktorú si musíte zodpovedať. Chcete si svadobné šaty kúpiť alebo vám vyhovujú aj požičané? Samozrejme všetko má svoje pre a proti a záleží na tom, čo je dôležité pre vás. Ak si šaty len požičiate, tak za rovnakú cenu akú by ste venovali do kúpy, môžete mať určite originálnejší dizajnový kúsok. Na druhej strane kúpené šaty vám ostanú navždy a možno práve vy snívate o tom, že sa v nich raz vydá aj vaša vnučka. Rozhodnutie je len na vás.

Dizajn, štýl a vkus. Ujasnite si ten váš!

Aké šaty sa vám páčia? Odporúčame vydať sa na lov šiat aspoň s minimálnou predstavou. Dlhé, krátke, s čipkou alebo bez? Máte radi tradičný romantický štýl alebo vás priťahuje skôr uvoľnená rebélia boho šiat? Urobte si v tom jasno ešte pred nákupom, zjednodušíte si to.

Topánky

K šatám sa musia topánky hodiť ako uliate. Výber topánok nepodceňujte a určite ho nenechávajte na poslednú chvíľu. Okrem toho, že sa musia hodiť k šatám, je dôležité vybrať si, čo najpohodlnejší kúsok. Dajte si na výbere záležať, nejde predsa o nejakú turistickú obuv do hôr ale o svadobné topánky na vašu svadbu!

Nemôžeme zabudnúť na doplnky

Doplnky sú viac než dôležité. Chceli by ste rozprávkový veniec? Chcete taký, ktorý bude pripomínať veniec víly amálky alebo skôr niečo elegantnejšie? Počítate so závojom? Páči sa vám krátky alebo ste si vždy predstavovala dlhý až po zem? Chcete aby bol nariasený, s čipkou alebo úplne jednoduchý?

Možností je proste strašne veľa. Už si len vybrať tú najlepšiu pre vás!