Úvod Zaujímavosti Očarujúca a nadpozemská. Toto je novinka vo svete vôní

Očarujúca a nadpozemská. Toto je novinka vo svete vôní

481
0
ZDIEĽAŤ
Očarujúca a nadpozemská. Toto je novinka vo svete vôní
Očarujúca a nadpozemská. Toto je novinka vo svete vôní

Svet vôní sa neustále rozrastá o nové a jedinečné parfumy, ktoré dokážu učarovať nejednej žene. Výnimkou nie je ani ISSORIA Electra. Tento parfum prináša výnimočnú kompozíciu vôní plnú pôvabu aj neskrotnej vášne.

Akú ženu najviac očarí ISSORIA Electra?

Luxusné vône, akou je tiež ISSORIA Electra, imponujú ženám, ktoré sú výnimočné, na prvý pohľad očarujúce a nezabudnuteľné. Ak vyžarujete príťažlivosť a tajomnosť, vôňa ISSORIA electra si vás doslova podmaní. Je ideálna pre mladé ženy i dámy v strednom veku, ktoré obľubujú drevité a orientálne vône.

Očarujúca a nadpozemská Electra vyžaruje príťažlivosť. Obľúbia si ju sebavedomé, spontánne, inteligentné a štýlové ženy. Kompozícia tých správnych tónov v tomto parfume doslova vytiahne na povrch všetky vnútorné vlastnosti, ktoré chcete zvýrazniť. Pohľady vášho okolia odteraz nepritiahne len váš vzhľad, zaujmete ho aj originálnou vôňou, ktorá nenechá nikoho chladným.

Na akú príležitosť sa hodí ISSORIA Electra?

Vášeň a nespútaná energia, ktorú ukrývate o vnútri, je vašou neoddeliteľnou súčasťou. Prejaviť sa tak môže aj prostredníctvom zvodnej vône. Je príjemne hrejivá a ideálna do chladnejšieho počasia. Aj napriek tomu, že ide o orientálno-drevitú vôňu, má v sebe dosť sviežosti, používať ju preto môžete i na jar a v lete.

Omamná a vášnivá Electra dokáže opantať zmysly, vhodná je tiež na bežný deň strávený v práci, v škole alebo čas strávený s priateľmi. Vynechať by ste ju však nemali ani pri výnimočných príležitostiach, kedy je zvlášť žiadanou. Vyskúšajte si ju naniesť na pulzové body, napríklad, pred romantickou večerou! Rozhodne patrí medzi luxusné vône, ktoré sú vhodné na každú príležitosť.

Unisex parfum, ktorému neodolajú ani muži

Parfum ISSORIA Electra nemusia používať iba ženy. Táto unisex vôňa je vhodná tiež pre mužov. Svoju vášeň, sebavedomie a príťažlivosť tak môžu vďaka nej ukázať svetu aj oni. Do tohto orientálno-drevitého parfumu sa zaručene zamilujete na prvé ovoňanie.

Čím si vás získa?

Všetky značky parfumov ponúkajú vône rôznych charakterov. Výnimkou nie je ani ISSORIA, ktorá pripravila nový parfém Electra. Charakter vône je orientálno-drevitý s jantárovým akordom. Hlavu vône tvoria jazmín so šafránom, srdcu parfumu kraľujú ambra a jantárové drevo. Plnú vôňu získava tento parfum vďaka základu z cédra a jedľovej živice.

Táto svieža a drevitá vôňa navodzuje veľmi príjemný, hrejivý pocit. Najskôr ucítite orientálnu ambru a jemný slaný morský podtón. Neskôr sa pripoja zmyselný jazmín a jemný šafrán, vďaka ktorým získava aj určitú sladkosť. Na záver zostanú príjemné tóny ihličia, živice a cédrového dreva. Svet vôní je tak obohatený o nový a originálny unisex parfum. Jeho vášeň a vôňa, ktorá vyžaruje chuť do života, sa pretavili aj do vkusného flakónu s červeným uzáverom.