Úvod Zaujímavosti Najkrajšie darčeky pre ženy nie len na Vianoce

Najkrajšie darčeky pre ženy nie len na Vianoce

271
0
ZDIEĽAŤ
Najkrajšie darčeky pre ženy nie len na Vianoce
Najkrajšie darčeky pre ženy nie len na Vianoce

Čas, kedy všetko utíchne, uchýlime sa do kruhu svojej rodiny a vychutnávame si sladké ničnerobenie je tu! Samozrejme, najprv Vianociam predchádza určitý zhon, ale potom ten pocit rozhodne stojí za to. A keď sme už pri zhone, vianočné darčeky už máte nakúpené? Prvé pravidlo nakupovania vianočných darčekov znie, nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu! Pretože tak sa môžete vyhnúť neuváženým nákupom, ale aj pred samotným Štedrým dňom budete mať viac času na prípravy a nemusíte strácať čas v nákupných centrách. Aké darčeky teda najviac potešia vašu mamku, najlepšiu priateľku alebo kolegynku v práci?

Kvalita, ktorá vydrží

Jedným z najlepších darčekov, ktorými môžete obdarovať sú kvalitné a dlhotrvajúce kúsky. Vďaka tomu budú obdarovanú sprevádzať veľmi dlhú dobu a pri každom pohľade na daný kúsok si na vás spomenie. Jedným z takýchto darov môžu byť aj kvalitné a remeselne spracovávané Coccinelle kabelky. V tomto talianskom dome tvoria svetové dizajnérky, ktoré si dávajú záležať na pôvode materiálov, ale aj ich kvalite a funkčnosti.

Na výber máte nespočetné množstvo luxusných kabeliek. Je iba na vás, či sa rozhodnete obdarovať ikonickými modelmi ako napríklad Beat, Lyia alebo Arlettis, ktoré sú ideálne pre dámy obľubujúce menšie, crossbody kabelky. V ponuke sú aj midi kabelky, ktoré sú praktické a štýlové zároveň. Vďaka týmto vlastnostiam si ich nositeľky obľúbia a postupom času na ne nedajú dopustiť.

Ak dáma, ktorej plánujete kúpiť darček, obľubuje väčšie modely, odporúčame sa pozrieť po Coccinelle kabelke Never without bag. Tento model uviedli dizajnérky na trh počas leta a odvtedy si získal srdcia dám po celom svete. Dôkazom toho je množstvo edícií, v ktorých táto kabelka vyšla, pričom by sme vám radi dali do pozornosti jej zamatovú verziu.

Malý dar s veľkou láskou

Mnoho dám preferuje dostávať menšie darčeky na rôzne sviatky, ale aj Vianoce. Ak plánujete obdarovať takúto dámu, odporúčame sa popozerať po rôznych doplnkoch ako sú napríklad šatky, prívesky, brošne, šperky alebo peňaženky.

Jedným z najobľúbenejších darčekov sú rozhodne dámske peňaženky. Tento malý, ale veľmi dôležitý kúsok bude nositeľku sprevádzať každý deň, pričom nikdy naň nedá dopustiť. Taliansky módny dom Coccinelle má vo svojej ponuke veľké množstvo druhov peňaženiek – od klasických červených a čiernych, po malé peňaženky iba na mince a karty až po veľké peňaženky na zips, do ktorých dámy zmestia všetko potrebné a ešte sa v nich nájde miesto aj na talizman.

Dámske šatky sú druhým, veľmi praktickým darčekom najmä kvôli ich využiteľnosti. Všetci poznáme klasické nosenie šatiek okolo krku, kedy nás chránia pred neželaným chladom. Avšak vyskúšali ste už nosiť šatku na hlave alebo si ju uviazať na kabelku? Trend nosenia šatky na hlave poznáme určite vďaka našim starým mamám a túto zimu by boli rozhodne trendy!

Veľmi krásnym a vďačným darčekom sú aj šperky. Talianska precízna šperkárska práca sa odzrkadlila  luxusných šperkoch Luisa Spagnoli, ktoré sú vytvorené pre sebavedomé dámy. Môžete si vybrať z rôznych druhov šperkov ako napríklad náušnice, náhrdelníky, náramky alebo tradičný doplnok, ktorý si dámy rady pripínajú na svetre alebo saká, brošne. K Vianociam patria ligotavé veci, tak prečo si nenájsť aj ligotavý šperk pod stromčekom?

Darčeky šité na mieru

Nič nepoteší viac ako darčeky dané zo srdca a z čistej úprimnosti. Dizajnérky v Coccinelle to vedia a preto do svojej ponuky zaradili aj personalizované náramky, ktoré si môžete vyskladať podľa seba. Takto máte k dispozícií veľmi veľa možností vytvorenia náramku presne na mieru.

Samotný náramok pozostáva z kvalitného koženého náramku, na ktorý sa navliekajú malé medailóniky buď s písmenom alebo znakom. Na výber sú všetky písmená abecedy a znaky ako napríklad srdiečko pre večné romantičky, labka obľúbeného miláčika či dokonca hviezda alebo korunka.

Pri výbere personalizovaného náramku sa medze nekladú a je iba na vás, aký odkaz zanecháte jej nositeľke. Na náramku môže byť ukrytá milá spomienka, iniciálky najbližších, dôležité slovo alebo motto, ktoré nositeľku vystihuje a dodáva jej silu kedykoľvek sa na náramok pozrie.

Avšak pamätajte, najkrajšie sviatky v roku, Vianoce, nie sú iba o darčekoch. Sú o radosti, kedy sa celá rodina a priatelia stretnú, spomenú si na celý rok, poďakujú za všetko a konečne si oddýchnu z každodenného zhonu. Preto na Vianoce spomaľte a nakúpte darčeky radšej v predstihu, aby vás náhodou nič neprekvapilo.