Úvod Zaujímavosti V ktorom mesiaci ste sa narodili? Toto ste možno o sebe nevedeli

V ktorom mesiaci ste sa narodili? Toto ste možno o sebe nevedeli

265
0
ZDIEĽAŤ
V ktorom mesiaci ste sa narodili? Toto ste možno o sebe nevedeli
V ktorom mesiaci ste sa narodili? Toto ste možno o sebe nevedeli

Vedeli ste, že najviac vrahov sa rodí v septembri? Že najkrajší ľudia sa rodia v apríli a najbohatší v júni? Je toho ďaleko viac. Poďme sa spoločne pozrieť na tajomstvá jednotlivých znamení zverokruhu, o ktorých ste určite nevedeli.

Január

Ľudia narodení v januári majú veľmi silnú pracovnú morálku a neváhajú vyjadriť svoj názor. Často sú veľmi tvrdohlaví a nenesú veľmi dobre, keď im niekto hovorí čo by mali robiť. Vďaka svojej vytrvalosti a túžbe uspieť bývajú veľmi dobrými vodcami, no občas nedokážu vypočuť druhých. Najvhodnejšie povolanie pre ľudí narodených v tomto zimnom mesiaci je učiteľ.

Február

Tieto deti majú vysoký predpoklad, že z nich budú umelci alebo slávne osobnosti. Práve v tomto mesiaci sa totiž rodia mimoriadne kreatívni ľudia.

Marec

Tento mesiac praje úspešným ľuďom. Deti narodené v marci majú viac predpokladov na to, že uspejú vo svojej práci. Výskum hovorí, že mnoho generálnych riaditeľov je narodených práve v mesiaci marec.

Apríl

Podľa posledných výskumov sa zistilo, že najväčšie percento ľudí sa rodí práve vo štvrtom mesiaci kalendárneho roka. Apríloví ľudia majú tendenciu byť veľmi emotívni, a preto sa snažia žiť v súlade s ich emóciami a zároveň aj pocitmi iných ľudí. Bývajú veľmi empatickí. Najvyšší ľudia sa rodia práve v apríli.

Máj

Podľa viacerých štúdií vyplynulo, že máj je mesiacom, kedy sa rodia najzdravší ľudia. Okrem toho, je to aj mesiac lásky a možno aj práve preto sa ľudia narodení v máji považujú za najviac rodinne založených. Máj je zároveň aj najoptimistickejší mesiac.

Jún

Podľa štatistík FBI páchajú najviac vrážd práve ľudia narodení v druhej polovici júna a v prvej polovici júla. Dôvodom je väčšinou žiarlivosť. Hovorí sa o nich, že sú tiež náchylní na extrémne výkyvy nálad a to nie práve dobrá kombinácia. Iné výskumy zas potvrdzujú, že júnový ľudia majú najväčšiu šancu stať sa bohatými.

Júl

U ľudí narodených v júli je pozoruhodná ich emocionálna vyspelosť. Dokážu veľmi dobre regulovať všetky svoje pocity a ovládať prípadnú agresiu. Väčšina „nočných sov“, teda ľudí, ktorí sú najaktívnejší v noci, sa rodí v letných mesiacoch.

August

Augustové deti mávajú problémy v škole, nie sú tam šťastné, stávajú sa často obeťou šikany. Ľudia, ktorí sa narodili v auguste, sú veľmi zaujímaví a odlišní od všetkých. Vo všeobecnosti ich ovláda Slnko a Mesiac, a preto sú to veľmi zvláštne stvorenia. Sú ohromujúci, intelektuálni a priam magneticky pôsobia na svoje okolie.

September

September je tým mesiacom, kedy sa rodia tie najinteligentnejšie deti. Sú to práve študenti narodení v mesiaci september, ktorí na základe študijných výsledkov preukazujú vyššie sebavedomie a majú väčšiu pravdepodobnosť, že navštevujú, respektíve navštevovali aj vysokú školu.

Október

Októbrové deti sú fyzicky vyspelejšie a aktívnejšie ako deti narodené v iných mesiacoch. Je teda veľmi pravdepodobné, že ľudia narodení v októbri sa stanú aj profesionálnymi športovcami.

November

Novembroví ľudia často zápasia so psychickými problémami a depresiou. Celkovo sa dá povedať, že deti narodené v letných mesiacoch sú šťastnejšie ako deti narodené v ostatných častiach roka. Čo sa týka zdravia a dlhovekosti, platí to opačne.

December

“Decembrové deti” väčšinou ľutujeme, pretože sú kvôli Vianociam ochudobnené o viac darčekov ako ostatní. Máme však pre nich aj pozitívnu správu. Ľudia, ktorí sa narodili v decembri, majú väčšiu pravdepodobnosť, že ich život bude dlhý. Navyše, majú dar vodcovstva. Tento je podobný aj u tých, ktorí sa narodili v prvom mesiaci roka, teda v januári.