Úvod Zaujímavosti Novinky v cyklovozíkoch pre túto sezónu

Novinky v cyklovozíkoch pre túto sezónu

325
0
ZDIEĽAŤ
Novinky v cyklovozíkoch pre túto sezónu

Zistili pre vás, aké aktuality si pre priaznivcov cyklovozíkov pripravili výrobcovia týchto populárnych produktov, ktoré oceňujú rodičia aj milovníkov cykloturistiky.

Aktuality zo sveta cyklovozíkov

Jedným z najznámejších a najuznávanejších výrobcov cyklovozíkov je jednoznačne švédska spoločnosť Thule, v ktorej ponuke nájdete tiež detské športové kočiare, či detské turistické nosiče. Pre svojich priaznivcov si pre aktuálnu sezónu pripravila unikátne cyklovozíky, ktoré zaujmú nielen svojou kvalitou, ale aj dizajnom a farebným prevedením. V porovnaní s modelmi z predchádzajúcich rokov boli tie najnovšie vybavené ďalším svetielkami a tiež vetracími okienkami. Hlavný rozdiel však spočíva v nových farebných prevedeniach cyklovozíkov, pričom zmenu vidieť tak na ich exteriérovom opláštení, ako aj na nosných rámoch z hliníka. Uvedené zmeny sa pritom týkajú modelov Sport, Cross, Cab a Lite z exkluzívnej kolekcie Thule Chariot, ktorá patrí k tomu najkvalitnejšiemu, čo v súčasnosti svetový trh cyklovozíkov ponúka.

Čo je nového pri strešných boxoch a nosičoch?

Novinky v tomto segmente sa pritom netýkajú len cyklovozíkov, ale aj ďalších produktov, akými sú napríklad strešné boxy. K najnovším exemplárom náleží napríklad limitovaná edícia boxu Thule Motion XT XL Black Blue dostupného v čiernom prevedení s matným odtieňom a svetlomodrým interiérom či model Thule Motion XT XXL Black vybavený interiérovým LED osvetlením. V oboch prípadoch box disponuje v praxi overeným upínacím systémom PowerClick, obojstranným otváraním DualSide, systémom uzamknutia SlideLock a zárukou na 5 rokov. V podobnom boxe je možné transportovať súčasne päť až sedem párov lyží, prípadne tri až päť snowboardov.

U špecializovaných predajcov býva samozrejme pravidelne aktualizovaná ponuka o nové modely aj v sekcii, ktorej hlavnou hviezdou je nosič na ťažné zariadenie. Jedným z najnovších prírastkov v tejto kategórii je nosič TowCar TR2 E-bike, s pomocou ktorého sa dajú tiež transportovať čoraz populárnejšie elektrobicykle. Na tomto type nosiča vás môže zaujať jeho rýchloupínací systém, možnosť vyklopenia, svetelná rampa či uzamykateľnosť samotného nosiča, ako aj bicyklov.