Úvod Zaujímavosti Predávate a potrebujete inzerovať? Kde nájsť bezplatný priestor na internete

Predávate a potrebujete inzerovať? Kde nájsť bezplatný priestor na internete

237
0
ZDIEĽAŤ
Predávate a potrebujete inzerovať
Predávate a potrebujete inzerovať

Vyhadzovať nepotrebné veci do smetiakov je neekologické a neekonomické. Ponúkať ich susedom je trápne a veľmi často neúspešné. Ak chcete zachovanú vec predať alebo naopak kúpiť, tak sa iste skôr alebo neskôr obrátite na inzertné noviny a portály. Internet vám pomôže tiež s predajom vlastnoručne vyrobených produktov. Ideálne je, keď je inzercia čo najlacnejšie alebo úplne bezplatná. Nemusíte si dlho lámať hlavu, existujú možnosti na internete, ktoré vás nebudú stáť ani cent.

Prehľadný, korektný a rokmi odskúšaný inzertný portál

Osobne si myslíme, že na Slovensku neexistuje človek, ktorý sa nesnažil na internete niečo predať a kúpiť bez toho, aby nenatrafil na inzertný portál Bazoš. My sami sme ho využili už niekoľkokrát a vždy úspešne. Pre nás je najväčšou výhodou jeho prehľadnosť, možnosti vyhľadávacích filtrov a korektné chovanie vlastníkov stránky. Nedávno nás príjemne prekvapila nová možnosť v nastaveniach. Ide o prepínanie z klasického režimu na tmavý motív. Túto možnosť poznáte skôr z mobilných aplikácií alebo sociálnych sietí, ale čoraz častejšie na dark mode prechádzajú aj internetové stránky. Keďže na Bazoš chodíme pravidelne, tmavý režim využijeme takmer vždy pri kliknutí na tútor stránku. Nielenže si ušetríme batériu v telefóne, ale tiež naše oči. A musíme priznať, že stránka v tmavom šate vyzerá vskutku trendovo. Možno však patríte k menšine, ktorá Bazoš nepozná a radi by ste sa o tejto inzertnej web stránke dozvedeli niečo viac. Nech sa páči, tu sú základné informácie o tom, ako funguje portál Bazoš.

Inzerujte bez rizika a bez zbytočných poplatkov

V prvom rade vás chceme upozorniť na možnosť, že inzerovať môžete prostredníctvom stránky Bazoš nielen na Slovensku, ale tiež v Čechách. Ak ste už spomínaný handmade výrobca, tak touto cestou dokážete osloviť tisíce potenciálnych klientov. O populárnosti portálu svedčí fakt, že na ňom nájdete skoro 100 tisíc inzerátov. A denne pribúdajú stovky ďalších. Po zadaní inzerátu bude vaša ponuka na stránke aktívna dva mesiace a následne sa zmaže. Ak ste svoj produkt predali, je možné inzerát upraviť i vymazať. Celý postup vkladania inzerátov je veľmi prehľadne vysvetlený priamo na stránke v kolónke pomoc – vloženie inzerátu. Viete, čo je na Bazoši úplne top? Ak chcete inzerát vložiť len na skúšku, nemusíte sa dokonca ani registrovať. A ak sa vám stránka zapáči a budete spokojní so službami, je možné si priplatiť topovanie inzerátu, aby sa návštevníkom stránky zobrazoval medzi prvými ponukami.