Úvod Zaujímavosti Detská numerológia: ako určiť charakter dieťaťa podľa dátumu jeho narodenia?

Detská numerológia: ako určiť charakter dieťaťa podľa dátumu jeho narodenia?

1284
0
ZDIEĽAŤ
Detská numerológia: ako určiť charakter dieťaťa podľa dátumu jeho narodenia?

Prezradíme vám, čo vypovedá o vašom dieťati dátum jeho narodenia a ako k nemu nájsť ten správny prístup z hľadiska numerológie.

Vaše dieťa je rastúca osobnosť s individuálnym charakterom, talentom a vlastnou víziou o tom, čo sa okolo neho  deje. Niekedy rodičia v procese výchovy neberú do úvahy vlastnosti svojich detí a používajú stereotypné techniky. Prečo sa to deje? Lebo nevedia, ako identifikovať jednotlivé vlastnosti dieťaťa. Hlavnou úlohou rodičov je, ale pomôcť pri rozvoji dieťaťa, aby sa mohlo stať harmonickou osobnosťou. Pochopiť tieto vlastnosti niekedy vyžaduje trochu túžby a úsilia. A numerológia vám s tým pomôže.

Pomocou jednoduchého sčítania čísel dátumu narodenia môžete zistiť počet ,,osudov“  vášho dieťaťa a po prečítaní vysvetlení každého čísla určiť dôležité vlastnosti a sľubné smery vývoja. Napríklad dátum narodenia je 28. september 2014. Počet ,,osudov“ sa počíta takto: 2 + 8 + 0 + 9 + 2 + 0 + 1 + 4 = 26 = 2 + 6 = 8. Potom už len zostáva zistiť význam tohto čísla.

Číslo 1

Dieťa s číslom „1“ je nesporným vodcom. Má predispozíciu k činom, vyžaduje si neustálu pozornosť a sníva o nezávislosti od ostatných. Dieťa nemožno obmedzovať žiadnymi zákazmi a rámcami. Nezhasínajte jeho vodcovské schopnosti, pretože mu budú užitočné v dospelosti. Nasmerujte jeho energiu správnym smerom, poskytnite dobrú radu a podporu.

Číslo 2

Na opísanie takéhoto dieťaťa stačí jedno slovo – „očarujúce“. Napriek zvýšenej spoločenskosti je tiché a plaché. Dieťa s takýmto počtom ,,osudov“ nie je konfliktné, nikdy neuráža rovesníkov a vynakladá veľa energie na potešenie ostatných. Podporujte ho, vštepujte mu sebavedomie a dávajte svoju lásku.

Číslo 3

Takéto dieťa miluje priťahovať pozornosť a urobí všetko pre to, aby ju získalo od ostatných. Nie je rozmarné, je spoločenské a často sa stáva obľúbencom učiteľov v škole. Rodičia by mali takéto dieťa naučiť sústrediť sa na jednu úlohu. Mimochodom, takéto deti sú často citlivé, takže sa snažte zvoliť správne slová – pomôže vám to vyhnúť sa nedorozumeniam.

Číslo 4

Dieťa je také usporiadané a metodické, že niektorí rodičia sa od neho musia učiť. Miluje sa spoľahnúť na svoje vlastné sily, nenávidí invázie do osobného územia. Dieťa je zároveň dôverčivé a veľkorysé a napriek tomu, že je samostatné, nepotrebuje lásku rodičov nijako menej ako iné.

Číslo 5

Dieťa s osudovým číslom 5 je zvedavé a nepokojné, nerado je pod kontrolou niekoho iného a miluje hádky z akýchkoľvek dôvodov. Doslova pred ním musíte všetko skrývať, pretože inak sa môže zraniť alebo niečo pokaziť. Napriek vonkajšej neláskavosti svojich rodičov veľmi miluje.

Číslo 6

Takéto dieťa by nemalo zostať osamote, malo by byť vždy v priateľskej spoločnosti. Napriek tomu, že je vrtošivé, nemá v sebe šarm a priateľské správanie. Pokúste sa vyvážiť zvýšenú emocionalitu dieťaťa a nezabudnite, že sa uráža pri akejkoľvek kritike. Udržujte mu jeho sebavedomie a prejavujte nežnejšie pocity.

Číslo 7

Toto je možno najťažší typ charakteru z celého numerologického cyklu. Má názor na akúkoľvek vec a nebude ľahké ho presvedčiť. Jedná sa o veľmi pokojné a citlivé dieťa, ktoré prinesie svojim rodičom veľa radosti. Hlavnou výhodou sú duševné schopnosti. Rozvíjajte ich a čo najviac ich podporujte.

Číslo 8

Rozkošné dieťa, ktoré aktívne využíva svoje osobné kúzlo na riešenie všetkých svojich problémov. Uistite svoje dieťa o tom, že ho milujete. Sú skutočne žiarliví a majetnícki. Staňte sa v jeho očiach autoritou, inak sa ňou stane ono. Pokúste sa dieťaťu vysvetliť, čo je dobré a čo zlé.

Číslo 9

Dieťa má veľa talentov a veľkú predstavivosť. Napriek tomu, že je vrtošivé, nebude vám robiť problémy. Keďže dieťa je veľmi všestranné, snažte sa mu venovať maximálnu pozornosť a rozvíjať jeho talenty. Nezabudnite mu povedať, že ho ľúbite. Napriek emočnej štipľavosti, dieťaťu nie sú cudzie nežné city. V budúcnosti vám dá svoju lásku a pozornosť.